Ketenpartner

Klinische behandeling

Wanneer er sprake is van een ernstige afhankelijkheid van alcohol, een middel of gedraging waardoor iemand in het dagelijks leven niet meer goed kan functioneren, dan sluit een klinische behandeling het beste aan bij de zorgbehoefte. Ook kan het zo zijn dat er sprake is van een combinatie van problemen, waardoor het niet of nauwelijks meer mogelijk is om te stoppen terwijl je thuis blijft wonen. Het is onze ervaring dat bij een ernstige afhankelijkheid of verslaving een klinische behandeling vaak de beste start is. Omdat CACN zelf niet over deze faciliteiten beschikt, werken wij nauw samen met onze ketenpartner Connection SGGZ.
ons team

Afkickkliniek Zuid-Afrika

Connection SGGZ biedt een intensieve behandeling in Zuid-Afrika. Er staat een gespecialiseerd en ervaren multidisciplinair team voor je klaar om je op te vangen en je te helpen je verslaving te overwinnen. De behandeling in Zuid-Afrika duurt gemiddeld zeven weken en wordt volledig vergoed door je zorgverzekeraar. Er zijn wel comfortkosten van toepassing en natuurlijk de kosten voor een vliegticket. Bekijk de mogelijkheden op www.connection-sggz.nl.

Twijfel je?

Neem dan contact met ons op. Wij zijn meer dan bereid om jouw vragen te beantwoorden en dan kunnen we ook meer vertellen over onze mogelijkheden en werkwijze. Wij begrijpen dat het moeilijk is om de eerste stap te zetten en om toe te geven dat het niet meer lukt om te stoppen. Wij weten dat er juist kracht en moed voor nodig is om je verslaving bespreekbaar te maken en die eerste stap te zetten!
Neem contact op