Intakegesprek

Het behandeltraject bij CACN begint met een uitgebreide intakefase op onze locatie in Eindhoven. Tijdens het intakegesprek maken we kennis met jou en wordt de hulpvraag en problematiek in kaart gebracht.
intakegsprek

Uitgebreide kennismaking

Om de kwaliteit te bevorderen is de intakefase onderverdeeld in twee gesprekken die aansluitend op dezelfde dag zullen plaatsvinden. Het eerste gesprek zal gedaan worden door een sociaal-psychiatrisch verpleegkundige en/of een psycholoog. Ook is er bij de kennismaking vaak een ervaringsdeskundige aanwezig, deze begrijpt namelijk precies hoe jij je voelt. Aansluitend zal er een gesprek plaatsvinden met een psychiater zodat de juiste diagnose gesteld kan worden.

Behandeladvies op maat

Omdat ieder mens anders is en geen verslaving hetzelfde zullen wij een passend behandeladvies geven die aansluit op jouw behoeftes. Samen met jou kijken we dan wat het beste voor jou is. Je kunt altijd zelf kiezen of je door ons geholpen wilt worden. Een behandeling op maat, waarbij jij centraal staat is namelijk ons belangrijkste uitgangspunt.

Geen lange wachttijden

Omdat wij geen lange wachttijden hebben kun je bij ons snel terecht voor een intakegesprek. Als jij klaar bent voor een nieuw leven neem dan vandaag contact met ons op om je aan te melden.

Twijfel je?

Neem dan contact met ons op. Wij zijn meer dan bereid om jouw vragen te beantwoorden en dan kunnen we meer vertellen over onze mogelijkheden en werkwijze. Wij begrijpen dat het moeilijk is om de eerste stap te zetten en om toe te geven dat het niet meer lukt om te stoppen. Wij weten dat er juist kracht en moed voor nodig is om je verslaving bespreekbaar te maken en die eerste stap te zetten!
Neem contact op