Afkickkliniek Eindhoven

Afkickkliniek Eindhoven

Heeft een verslaving je zo tot wanhoop gedreven dat je niet meer op dezelfde manier verder kunt? Dan heb je vaak al een lange en vaak eenzame weg afgelegd. Als je verstrikt bent geraakt in allerlei problemen en emoties als schaamte of angst, dan maakt hulp van buitenaf misschien net dat verschil waarmee je een nieuwe start kunt maken. In onze afkickkliniek in Eindhoven kun je snel terecht. Een team van medisch specialisten en ervaringsdeskundigen staat klaar om samen met jou aan je herstel te werken.
 

Een verslaving kent allerlei gezichten

Misschien denk je bij het woord verslaafd in eerste instantie eerder aan iemand die alles is kwijtgeraakt en dakloos over straat zwerft. Dat hoeft alleen lang niet altijd zo te zijn. Wij zien in onze verslavingskliniek in Eindhoven veel mensen die een prima baan hebben en  gewoon meedraaien in de maatschappij. Aan de buitenkant zien vaak zelfs goede vrienden en familie helemaal niets. Misschien geldt dit voor jou ook en loop jij al jaren met een verborgen verslaving rond die als een zware last op je schouders drukt. Je schaamt je en voelt je schuldig, maar doet er tegelijkertijd alles aan om alles verborgen te houden voor je omgeving.
 

Zoek je professionele ondersteuning?

We beantwoorden je vragen of plannen een intake. Je kunt snel bij ons terecht
Plan een intake 040 303 2626

Dagbehandeling Eindhoven

Verslavingskliniek Eindhoven – werken aan je herstel terwijl je thuis blijft wonen

Een verslaving heeft vaak een flinke impact op je leven en dat van de mensen om je heen. Hoe fijn is het dan wanneer je kunt werken aan je herstel en toch thuis kunt blijven wonen? In onze verslavingskliniek bieden wij daarom een ambulante dagbehandeling. Daarmee willen we je handvatten aanreiken om de kwaliteit van jouw leven weer aanzienlijk te verbeteren. Gedurende gemiddeld acht weken volg je twee werkdagen per week een intensief programma dat gericht is op een duurzaam herstel. Aan het eind van de dag ga je gewoon weer terug naar je eigen huis. 
De afkickkliniek van CACN ligt in het centrum van Eindhoven waardoor je ons zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed kunt bereiken.

Wil je weten hoe ons programma eruit ziet?

Het kan zijn dat je het lastig vindt om een beeld te krijgen bij onze behandelingen.
We vertellen je graag meer.
Stuur een bericht 040 303 2626

De eerste stap op weg naar herstel

Als jij merkt dat je langzaam de grip op je leven aan het verliezen bent door je gebruik of bepaald verslavingsgedrag, neem dan contact met ons op. Doe dit ook als jij vragen hebt over je gebruik die je met niemand kunt of wilt delen. We zijn er ook voor je wanneer het niet om jezelf gaat, maar jij een dierbare ziet worstelen met verslaving. 

Hulp vragen is echter vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Wij begrijpen en weten uit ervaring dat die eerste stap – erkennen dat je een probleem hebt – vaak een hele lastige is. Tegelijkertijd is het ook een hele moedige stap waarmee je de weg vrij maakt naar een leven zonder verslaving. Die weg hoef je niet alleen af te leggen. Wij staan voor je klaar om je een luisterend oor te bieden en je te helpen om duurzaam te herstellen.

Persoonlijke en professionele zorg bij jou in de buurt

Binnen een week kun je vaak al in onze afkickkliniek in Eindhoven terecht voor een intakegesprek. Daarin bieden we je een veilige en discrete omgeving om jouw verhaal met ons te delen. Het kan namelijk dat er onderliggende problemen meespelen; gebruiken of bijvoorbeeld gokken of gamen kunnen een manier zijn om nare gevoelens uit de weg te gaan. Het kan ook zo zijn dat dit bij jou juist niet speelt en dat een verslaving op zichzelf staat. Om jouw behandeladvies zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke omstandigheden, is het voor ons belangrijk dat we je goed leren kennen.
 

Direct een intakegesprek plannen?

Bij ons krijg je de ruimte om jouw persoonlijke verhaal te vertellen in een veilige omgeving
Plan een intake 040 303 2626

Korte wachtlijsten en vergoeding vanuit de basisverzekering

Doordat we korte wachtlijsten hanteren, kun je na de intake vaak al binnen een week bij ons met je behandeling starten. Daarnaast zijn de behandelingen van CACN vergoed vanuit de basisverzekering en vragen wij geen eigen bijdrage. Daarmee willen we deze specifieke vorm van kwaliteitszorg voor iedereen toegankelijk houden.
 

Past ambulante dagbehandeling bij jou?

Dit programma is vooral geschikt als je een stabiele thuissituatie hebt en je daarnaast voldoende zelfredzaam bent. Als uit de intake blijkt dat je een intensievere begeleiding nodig hebt, kunnen we je in contact brengen met onze ketenpartner Connection SGGZ. Het grote voordeel is dat wij nauw met elkaar samenwerken, waardoor je niet opnieuw een intake hoeft te doen. Dat kan wel zo prettig zijn. Als je contact met ons opneemt, bekijken we altijd samen wat het beste bij jouw situatie past.

Hoe kunnen wij je helpen?

is verplicht.
is verplicht.
is verplicht.
is verplicht.