Persoonlijke zorg

ons team | Afkickkliniek

Wij begrijpen dat ieder mens anders is en wij onderscheiden ons dan ook door middel van een persoonlijke aanpak. Per individu wordt er een behandelplan op maat gemaakt voor persoonlijke zorg, zodat we per persoon de kans op duurzaam herstel vergroten.
 

Voel je thuis bij ons

Gastvrijheid is een essentieel onderdeel van onze persoonlijke en effectieve zorg. Daarmee willen we voldoen aan de fysieke en emotionele behoeftes vanuit jouw beleving. Door oprechte aandacht, van mens tot mens, voel jij je gewaardeerd en kunnen wij als zorginstelling de behandeling beter aansluiten op jouw individuele zorgbehoeftes.
 

Een inspirerende leefomgeving

De omgeving speelt een belangrijke rol bij het herstellen van een verslaving. Alle locaties waar wij een ambulante dagbehandeling aanbieden zijn daarom zo ingericht en gelegen dat deze bijdragen aan de ontwikkeling en het welzijn van onze cliënten. Er is altijd sprake van een prettige en huiselijke omgeving die inspireert en mensvriendelijk is.

Direct een intakegesprek plannen?

Jij staat centraal in ons behandeladvies
Plan een intake 040 303 2626

Een behandeling dichtbij huis

Tijdens onze behandelingen kun je gewoon thuis blijven wonen terwijl je werkt aan je herstel. Daarmee houd je de impact op je dagelijkse leven zo klein mogelijk. Op deze manier denken wij met jou mee en kunnen we toch zorg bieden die het beste bij jouw situatie past.
 

Je leert zelfredzaam te leven

Samen met je behandelaren ga je nauw samenwerken aan je herstel en aan de toekomst. Daarbij staan jouw persoonlijke ontwikkeling en je zelfredzaamheid centraal. Het is namelijk de bedoeling dat er uiteindelijk sprake is van een duurzaam herstel,  waarbij je onze professionele hulp niet meer nodig hebt.
 

Je kunt snel bij ons terecht

Vindbaarheid en toegankelijkheid zijn essentiële onderdelen van goede persoonlijke zorg. Omdat iemand met een verslaving vaak een acute zorgvraag heeft, hebben wij geen lange wachtlijsten. Op deze manier kun je altijd snel terecht.

Wil jij een nieuwe start?

Verslaving kan ontzettend eenzaam en zwaar voelen. Daarom zijn wij er om je te helpen
Stuur een bericht 040 303 2626

Samen keuzes maken

Wij hechten veel waarde aan jouw mening, wensen en wij zien dit ook als een belangrijke factor voor het slagen van de behandeling. Wanneer de keuzes samen gemaakt worden en de regie uiteindelijk weer in jouw eigen handen komt, heeft dit een positief effect op de slagingskans.
 

Optimistisch en motiverend

Jouw gedrevenheid is een belangrijke factor voor het slagen van de behandeling. Omdat wij daarnaast als zorginstelling zelf ook positief ingesteld zijn, zal er op een optimistische en motiverende wijze gehandeld worden om zo jouw motivatie te stimuleren en de hoop op herstel te vergroten.

Hoe kunnen wij je helpen?

is verplicht.
is verplicht.
is verplicht.
is verplicht.