Over ons

Kwalitatief hoogwaardige zorg

Bij CACN staat de kwaliteit van zorg altijd centraal. Kwaliteit is het sleutelbegrip in al onze behandelingen en een effectieve behandeling op maat is ons belangrijkste uitgangspunt. Naast onze eigen unieke werkwijze waarbij we een behandeling dichtbij huis bieden wordt er volgens de richtlijnen van meetbare kwaliteitsnormen behandeld en voldoen wij aan alle kwaliteitseisen van de Nederlandse wet- en regelgeving.

Vergoed door de zorgverzekeraar

Omdat CACN in het bezit is van een WTZi vergunning en omdat iedere Nederlander verzekerd is voor Specialistische Geestelijke Gezondheidszorg worden al onze behandelingen vergoed door de zorgverzekeraar. Omdat wij vinden dat iedereen recht heeft op persoonlijke en specialistische zorg vragen wij geen eigen bijdrage voor de behandeling. Het enige wat wij vragen van onze cliënten is de bereidwilligheid om de verslaving aan te pakken met een volledige inzet.

Dagbehandeling dichtbij huis

Het is niet altijd noodzakelijk dat iemand naar een afkickkliniek gaat. Daarom biedt CACN een behandeling dichtbij huis waarbij je gewoon thuis kan blijven wonen. Middels een intensieve 2-daagse dagbehandeling krijg je de juiste support en kun je datgene wat je leert gelijk toepassen in de dagelijkse praktijk en kun je mogelijk ook gewoon blijven werken en/of studeren.

Wil jij een nieuwe start?

We begeleiden je op jouw weg naar een duurzaam herstel
Plan een intake 040 303 2626

Afkickkliniek

Om haar cliënten altijd een passend aanbod te kunnen doen waarbij de behandeling precies aansluit op de zorgbehoefte werkt CACN nauw samen met ketenpartner Connection SGGZ. Het kan namelijk zo zijn dat een behandeling in een afkickkliniek in Zuid-Afrika beter aansluit bij de zorgbehoefte. Bekijk hier de mogelijkheden op de website www.connection-sggz.nl. Connection SGGZ is een verslavingszorginstelling met twee klinieken in Zuid-Afrika met dezelfde normen en waarden als CACN.

Onze aanpak

Door onze wijze van behandelen beperken we ons niet alleen tot het aanpakken van de verslaving. Ook besteden we veel aandacht aan het aanpassen van het gedrag en de manier van denken, het benoemen en het verhelpen van de onderliggende problematiek en het aanpakken van de bijkomende problemen van de verslaving.

Een betere kwaliteit van leven

Iedereen die verslaafd is verdient een betere kwaliteit van leven. Samen met de cliënt pakken we de problemen aanpak om te komen tot een blijvend herstel. Door een combinatie van onze behandeling en de bereidwilligheid om te stoppen is herstellen van een verslaving wel degelijk mogelijk.

Heb jij vragen over verslaving?

Loop daar niet langer alleen mee rond. Wij gaan respectvol om met jouw verhaal.
Neem contact op 040 303 2626

Hoe kunnen wij je helpen?

is verplicht.
is verplicht.
is verplicht.
is verplicht.