Missie & Visie

Missie & visie

CACN is een erkende GGZ-instelling met een eigen identiteit. Door onze unieke werkwijze bieden wij onderscheidend vermogen in de verslavingszorg. Door middel van een persoonlijke en effectieve behandeling dicht bij huis bieden wij onze cliënten een betere kwaliteit van leven, met als doel een duurzaam herstel. Wij zijn als zorginstelling positief ingesteld en zorgen er samen met de cliënt voor dat mensen weer in hun kracht komen te staan.

Onze missie

CACN heeft als missie om zoveel mogelijk mensen te helpen waarbij de cliënt en de kwaliteit van zorg altijd centraal staan. Wij bieden een totaalbehandeling op maat waarbij er naast het aanpakken van de verslaving ook veel aandacht wordt besteed aan de onderliggende problematiek en bijkomende problemen van een verslaving. Kwaliteit, in de breedste zin van het woord, is het sleutelbegrip in al onze behandelingen en wij bieden onze zorg op een persoonlijke en betrokken wijze.

Onze visie

CACN wil uitgroeien tot een landelijk centrum waar specialistische geestelijke gezondheidszorg (SGGZ) op een persoonlijke en betrokken wijze wordt geboden. Een laagdrempelige zorginstelling waar je altijd terecht kunt voor je verslaving en onderliggende problematiek, dat is wie we willen zijn.

De gewenste uitkomsten van de zorg die wij bieden zal hierbij altijd centraal staan. Er dient een optimale verhouding te zijn tussen de te bereiken waarden en de absolute voorwaarden, waaraan voldaan moet worden.

Wil jij de controle op je leven terug?

Zet vandaag de eerste stap en vraag om hulp
Neem contact op 040 303 2626

Cliënten en kwaliteit van zorg staan centraal

CACN is zich er als erkende en toegelaten zorginstelling van bewust dat zij een maatschappelijk belang heeft. Het is onze ambitie om bij te dragen aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg in Nederland. Al onze behandelingen zijn daarom effectief, doelmatig, cliëntvriendelijk en toegankelijk.

Samenwerken – sleutel tot succes

Daarnaast willen wij graag samenwerken. Wij weten dat de kwaliteit van samenwerkingsverbanden tussen verschillende zorgorganisaties bepalend is voor het succes van de zorg. Keten-denken, keten-afspraken en trajectbeheer zijn daarom onderdeel van onze visie.

Stel je vraag

Het spreekt vanzelf dat je bij ons een veilige omgeving vindt om je verhaal te vertellen
Stuur een bericht 040 303 2626

Hoe kunnen wij je helpen?

is verplicht.
is verplicht.
is verplicht.
is verplicht.