Ambulante Dagbehandeling

Thuis blijven wonen

Als er sprake is van een mildere vorm van verslaving dan zal ons behandeladvies hoogstwaarschijnlijk een ambulante dagbehandeling zijn. Hierdoor kan je gewoon thuis blijven wonen en blijven werken zodat je dagelijkse leven minimaal verstoord wordt.
ambulante dagbehandeling

Ambulante dagbehandeling Eindhoven

De ambulante dagbehandeling zal altijd plaatsvinden op onze huiselijke locatie in het centrum van Eindhoven. Tijdens de ambulante dagbehandeling krijg je een persoonlijke behandelaar toegewezen. Iemand die goed aansluit bij jou persoonlijkheid en behoeftes. Het ambulante traject bestaat uit 2 volle werkdagen per week waarbij je op onze locatie zowel groeps- als individuele therapie krijgt. Het volledige traject duurt gemiddeld 6 tot 10 weken en het is essentieel dat je intensief deelneemt aan de behandeldagen.

Zelfredzaamheid

We zorgen er natuurlijk voor dat de inhoud van de dagbehandeling precies aansluit op jouw wensen en behoeftes. Houdt er wel rekening mee dat de ambulante dagbehandeling niet voor iedereen geschikt is. Om in aanmerking te komen voor een ambulante dagbehandeling moet er namelijk wel sprake zijn van een goede thuissituatie en een zekere mate van zelfredzaamheid.

Bewezen effectieve behandelmethode

Een ambulante dagbehandeling wordt vergoed door je zorgverzekeraar. Inhoudelijk bestaat de behandeling uitsluitend uit wetenschappelijk bewezen effectieve behandelmethodes en ook laten we je kennis maken met het 12 stappen model. Lees meer over onze unieke manier van werken en behandelvormen op onze werkwijze.

Twijfel je?

Neem dan contact met ons op. Wij zijn meer dan bereid om jouw vragen te beantwoorden en dan kunnen we meer vertellen over onze mogelijkheden en werkwijze. Wij begrijpen dat het moeilijk is om de eerste stap te zetten en om toe te geven dat het niet meer lukt om te stoppen. Wij weten dat er juist kracht en moed voor nodig is om je verslaving bespreekbaar te maken en die eerste stap te zetten!
Neem contact op